Thursday, August 30, 2012

NHL -- 'A Speculative Fiction' -- No cause for alarm

This sums up how I feel about the NHL and it's pandering to southern markets.

"Your stupid fucking laser-pucks were just the start."


4 comments:

  1. Nep UGGs Kopen UGGs sale Twee schedel allen als schijfgrootte, grote groene ogen in de richting van Sheng Xian stok hit te Nep UGGs Kopen doden. Bang. Slaughter cent vasthouden aan direct onder de gebroken hit vliegen. Instrumenten Nep UGGs Kopen gebruikt Zhuangfei, die kijk maar voelen bloed churn, bijna een bloed spray.

    Deze schedel kralen vermogen dan de gewoon een dikke dunne twee zeer krachtige spirituele Nep UGGs Kopen apparaat een paar keer weet ik niet, ook al is dat niet de geest van het product is absoluut beneden alle peil UGGs Uitverkoop Geest is de toonaangevende bestaan​​. En aan de voorzijde van deze man in het zwart is Nep UGGs Kopen absoluut immense spirituele kracht van twee gebouwen aan de basis voor de reparateur.

    Dit is de meest krachtige vijand na bloed demon, ondervonden. Hoe, jongen, ik voel me goed. Nep UGGs Kopen Vandaag, zal ik uw vlees te vernietigen, het verfijnen van je ziel. Haha. De man in het zwart UGG Australia Sale Nep UGGs Kopen vicieuze en krankzinnig gelach onder de pass out van het zwarte gewaad.

    ReplyDelete